Just when I discover the meaning of life, they change it...

Just when I discover the meaning of life, they change it...
Velkommen! Her tillader vi os at tænke og der skal være højt til loftet. Vi taler her som privat- og fagpersoner med erfaring fra socialpsykiatrisk arbejde.

tirsdag den 23. september 2008

I morgen er det officiel artikeldag!

For de uindviede kan jeg fortælle, at vi i morgen den 24. september udkommer i Magasinet Danske Kommuner - der er nogen der siger at det er noget der bliver læst på forvaltingerne.
I en artikel fortsætter vi den historie vi startede i kronikken og den handler om hverdagens hjerteskærende dilemmaer på et bocenter. Den anden artikel er udformet som et interview med os om morgendagens socialpsykiatri. Oprindeligt var det så også ideen, at vi skulle udkomme med en socialpoetisk fremtidsnovelle. Det var en skøn proces at eksperimentere med en helt ny stil og at fremskrive vores virksomhedsprojekt kaffegal.dk. I sidste ende var der desværre ikke plads til novellen i magasinet men den kan læses på nettet.

Det er en stor udfordring når mange års overvejelser skal formidles af en udenforstående journalist. Vi har nu prøvet at blive interviewet et par gange og lektien er at hvis man virkelig har noget på hjerte skal man i virkeligheden nok skrive det selv.

Ingen kommentarer: